Så er det nu du skal slå til, hvis du mangle er god taske til dine trompeter eller bare til en trompet, et flygelhorn eller en kornet. True Brass har nemlig indkøbt tasker fra den kendte tyske producent SOUNDWEAR. 
Der er to modeller at vælge imellem: To trompeter, eller trompet og flygelhorn/cornet. Eller tre trompeter, eller to trompeter og flygelhorn. Denne taske er lavet som en trolley. Dvs. at der er hjul på. Se dem her:
 
Jævnligt kommer der flere nye varer i butikken. Så ring eller skriv hvis du mangler noget. 
 
 
 
 
Den 28. maj 2023 udstiller jeg ved Danmarks Jægerforbunds mesterskab i jagthornsblæsning. Det foregår i Skive. 
 
 
Har du også savnet Al Cass Fast ventilolie? Hvis du har, behøver du ikke gøre det længere. Nu kan du købe den gode gamle olie igen her: https://truebrass.dk/al-cass-fast
Mvh.
Thomas

 

Messingblæserværkstedet skifter 1. marts 2022 navn til True Brass. Denne dag er samtidig forretningens 19 års fødselsdag. 
Navneskiftet skyldes at der gennem årene har været problemer med de to æ'er i firmanavnet. Og da forretningen ligger i True, var det et oplagt navn. Det lyder jo også vældig godt på engelsk. 
Så velkkommen til True Brass. 

 

Messingblæserværkstedet er nu blevet forhandler af ADAMS-instrumenter. Instrumenterne er fremstillet i Holland og er af fineste kvalitet og der er et stort udvalg af trompeter og flygelhorn. Se trompeterne her: https://xn--messingblservrkstedet-n3be.dk/instrumenter/trompet/adams 

  ADAMS A1  A4_Selected2_1ADAMS A4 LT

Vejrtrækningstrænere er vigtige for musikere, der spiller blæseinstrumenter og sangere. De hjælper med at få mere luft ind og at bruge den rigtigt. Messingblæserværkstedet har fået nogle spændende nye ting på hylden. Du kan se dem her: https://messingblæserværkstedet.dk/blaeseteknik De nye er markeret med NYHED.
Flow-Balls er gode til børn. Det er muligt at lave en masse lege med disse apparater. 

 Respiflo 5000   Flow-Ball Plus

 

Så har Messingblæserværkstedet fået opgraderet betalingmodulet her på hjemmesiden. Kunder kan nu købe og betale via MobilePay. Det er en meget hurtig måde at betale på. God fornøjelse! 
Hilsner
Thomas 

 

 

Messingblæserværkstedet har 3 nye tasker på programmet. Flere kunder har efterspurgt instrumenttasker som kan indeholde instrument, noder og stativ. Soundline laver nogle smarte tasker som kan komme på ryggen og de opfylder kundernes ønsker. Se de smarte tasker i butikken eller køb via webshoppen. 
Der er bl.a. en ny taske til 3 trompeter/cornetter som også kan komme på ryggen. 

IMG_4170_1

Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

12 vare(r)