Om Os

True Brass er en fysisk forretning i TRUE lige uden for Tilst i udkanten af Århus, med tilhørende webshop. I forretningen kan du prøve instrumenter eller andet, uden at tænke på om du skulle forstyrre andre. Her er også gode parkeringsforhold foran butikken. Og der er adgang for kørestolbrugere. 

Jeg tilbyder salg af instrumenter, noder, stativer, mundstykker, instrumenttasker, smøremidler og en mængde andet tilbehør - samt reparation/rensning af instrumenter. Jeg tilbyder desuden kyndig vejledning i køb af instrumenter og undervisningsmaterialer.

Jeg kan også tilbyde undervisning på valdhorn, althorn og trompet.

I 1996 blev jeg uddannet valdhornist fra Det jyske Musikkonservatorium, efter 6 års studier. Heraf to år i Tyskland hos prof. Francis Orval. De følgende 10 år gik med kontrakter i flere landsdelsorkestre, og det blev til 3½ år i Slesvigske Musikkorps. I ca. 3 år var jeg ansat på en musikskole, hvor jeg underviste børn i at spille på valdhorn. 2003 startede jeg Messingblæserværkstedet, efter et kursusophold i England. Efterfølgende har jeg uddannet mig i Tyskland hos 2 forskellige instrumentbyggere.

I 2009 overtog jeg varelager, værktøj og maskiner fra Copenhagen Brass Center. Der var en masse spændende ting gemt i de mange skuffer. Bl.a. mange mundstykker som ikke længere kan bestilles. F.eks. gamle modeller af Bachs trompetmundstykker og andre mindre kendte mærker. Så hvis du leder efter noget specielt, har jeg det måske på lager. VI ses i True!